Schoonheidssalon Antonia - Amsterdam

Ervaringen van klanten (recensies)

11/04/20—Wonderful and healthy

Really a wonderful and very healthy treatment. Antonia is a real specialist when it comes to the right products and service for skin repair. After the treatment you feel like reborn and your skin got a real boost. My skin became healthier, cleaner and I got rid of damaging spots. On top of that, she accompanies her treatment with very nice calm classical music and is a person with a very warm heart. Therefore the treatment is personally focused and she cares about the sustainability and care of your skin. I live outside of Amsterdam, but travel to Amsterdam for this treatment.

Eva

22/08/13—Antonia is the best one!

I have been dong facials my whole year in Spain, Italy or London, but Antonia is the best one! I always left her salon feeling glamorous, younger ad prettier. My skin in the better shape after only two facials with her. Her facial and body treatments are superb! I strongly recommend her to anyone.

Elena Martinez

19/08/13—Vakvrouw zonder poeha

Als tevreden klant wil ik je laten weten hoe goed ik me voel tijdens de behandelingen. Je hebt bij mij de indruk gewekt een vakvrouw te zijn zonder poeha; je doet wat je doet met veel enthousiasme, terwijl de klant zich goed kan ontspannen onder het genot van rustgevende muziek. Ik waardeer jou om jouw professionaliteit en je kunst om bezoekers op hun gemak te stellen. De heerlijke massages zorgen ervoor dat ik de salon als herboren verlaat en me al meteen begin te verheugen op de volgende keer. De volgende afspraak is gemaakt, dus zeg ik nogmaals dankjewel en tot gauw.

Florence Koorndijk, Amstelveen

10/08/13—Lange termijn verbetering

Bij Antonia heb ik voor het eerst meegemaakt dat een behandeling mijn huid aanzienlijk verbetert, ook op de lange termijn. De behandelingen zijn niet alleen ont­span­nend, maar hebben ook echt effect. Ik kan schoon­heids­salon Antonia aan iedereen aanraden, vooral aan diegenen met een moeilijke huid.

Groeten, Marijn Koning

31/01/13—Acne– en pigmentvlekken

10 jaar geleden kwam ik in de salon van Antonia met zware acne– en pigmentvlekken die heeft ze binnen een jaar weg gekregen. Ze behandelde mij met o.a. vitamine E en de Neoderma behandelingen, erg effectief! Antonia heeft een uitstekende methode van aanpak om de ontstekingen in de huid snel schoon en weg te krijgen! Ik voelde mij meteen thuis en op mijn gemak. Ik heb een moeilijke huid maar dankzij de behandelingen bij Antonia is de pigmentatie verbeterd en is de acne zo goed als weg. Ik heb ook heel veel tips gekregen van Antonia waar ik vandaag de dag nog profijt van heb. En blij met het resultaat dankzij Antonia!

Dave van Os, 40 jaar

16/01/13—Bij Antonia voel je je meteen welkom.

De salon en werkwijze zijn zeer professioneel en bieden echt ontspanning. De behandeling was van hoge kwaliteit en resultaat duidelijk zichtbaar/voelbaar. Ik kom graag bij deze salon terug voor een nieuwe behandeling!

Anne Oor

01/12/12—Via Groupon heb ik een huidverbeterende Neoderma-biopeeling gekocht.

Vijf maal ben ik geweest en heb nog nooit eerder zo'n goede behandeling gehad. Naast het feit dat m'n huid er een stuk beter uitziet, was het ook elke keer weer heel fijn om de behandeling te krijgen. De massages, maskers en de service waren van hoge kwaliteit, ik kon duidelijk ervaren dat Antonia veel ervaring heeft. De salon zag er heel verzorgd uit en iedereen is heel vriendelijk. Ik kan deze behandeling en de salon dan ook aan iedereen aanbevelen, deze aanbieding is werkelijk een cadeau voor jezelf.

Vriendelijke groet, Cassandra de Boer

26/10/12—Geen bulten meer

Beste Antonia, laat ik beginnen te zeggen, dat ik na de behandeling en het gebruik van de Courtin producten, ik geen grote bulten meer gehad heb. Mijn dank daarvoor en een goed weekend gewenst.

Groetjes, Carianne